Kontakte Indeksi Përshtypje

English

logo

Vendime te KQE 2017

Mirësevini në faqen zyrtare të
Qarkut të Elbasanit
 

Qarku Elbasan shtrihet ne zonen qendrore te Shqiperise. Ka nje siperfaqe te pergjithshme prej 3292 km2 dhe nje popullsi prej 433.244 banore. Kufizohet ne veri dhe veriperendim me qarkun e Tiranes, ne lindje dhe juglindje me qarkun e Korces, ne perendim dhe jugperendim me qarkun e Beratit. 
 
Lexo të plotë...
 
 

aKTIVITETE

 
“Takimi Kombetar i Orkestrave te Harqeve: Muzika e Dhomes dhe Krijimtaria e saj” EDICIONI 2-TE
Takimi Kombetar i Orkestrave te Harqeve, Muzika e Dhomës dhe Krijimtaria e saj, hapi siparin në datë 18 Tetor 2017 në skenën e Teatrit “Skampa” të qytetit Elbasan. Ky festival kombëtar u mbështet nga Ministria e Kulturës, Bashkia Elbasan,
Festivali Folklorik “Liqejtë e Dumresë” 22-24 Gusht 2017
Në kuadër të Javës Kulturore, Bashkia Belsh në bashkëpunim me Këshillin e Qarkut Elbasan, organizoi në datat 22-24 Gusht 2017, Festivalin Folklorik “Liqejtë e Dumrese”, ku morën pjese trupat artistike folklorike të Obiliqit-Kosove, Prizreni-Kosovë, Shkupi- Maqedoni,
Mes tingujsh të jetës
Bashkia Elbasan në bashkëpunim me Këshillin e Qarkut Elbasan mbështetën Koncertin Vokal Instrumental “Mes tingujsh te jetës” të kompozitorit Klement Marku, i cili u shfaq në datën 13 Qershor 2017, në Teatrin “Skampa” Elbasan. Ai erdhi si një koncert monografik kompleks, që nga njera anë synonte të ruante dhe të promovojë krijimtarinë
Terapia verore në Qendrën e Autizmit Elbasan në periudhën 3-13 Korrik 2017
Këshilli i Qarkut Elbasan në bashkëpunim me Qendrën e Autizmit dhe Qendrën e Integrimit Social organizuan në gjatë muajit Korrik 2017 terapinë verore pranë ambjenteve të Qendrës së Autizmit. Për organizimin e këtij aktiviteti, Këshilli i Qarkut Elbasan bëri të mundur blerjen e mjeteve didaktike
                                                                            Aktivitete të tjera projekte

  kryetari_copy_1

 
 
Projekte