Artan Shqau

28 Tetor, 2019
18 Qershor – “Festa e Polisit”

18 Qershor – “Festa e Polisit”

[…]
28 Tetor, 2019
15 Qershor - “Festa e Dorëzit”

15 Qershor – “Festa e Dorëzit”

[…]
28 Tetor, 2019
7 Qershor – “Festa e Qarrishtës”

7 Qershor – “Festa e Qarrishtës”

[…]
28 Tetor, 2019
Java e parë e muajit Qershor - Festa “Miqtë e Malit”, në njësinë administrative Gjinar, Bashkia Elbasan. Organizohet në javën e parë të muajit qershor të çdo viti. Në këtë festë dy ditore në Gjinar vijnë dashamirësit e natyrës, folklorit, turizmit malor, të rinj e të moshuar, nga fshati dhe qyteti, nga gjithë vendi si dhe të huaj. Veprimtaritë masive, ku shpalosen garat sportive, këngët dhe vallet, lojërat popullore etj, shoqërohen edhe me një panair të prodhimeve tradicionale të zonës së Shpatit. Lokalet e shumta si dhe shtëpitë e shpatarakëve janë gjithmonë të hapur për miqtë e malit.

Muaji qershor – Festa “Miqtë e Malit”

[…]
28 Tetor, 2019
5 Qershor – “Dita e Shën Joan Vladimirit”

5 Qershor – “Dita e Shën Joan Vladimirit”

[…]
28 Tetor, 2019
1 Qershor - “Festa në Kalanë e Irmanjt”

1 Qershor – “Festa në Kalanë e Irmanjt”

[…]
28 Tetor, 2019
25 maj – ”Natyra Fest”

25 maj – ”Natyra Fest”

[…]
28 Tetor, 2019
21 Maj- “Festa e Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë”

21 Maj- “Festa e Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë”

[…]
28 Tetor, 2019
19-20 Maj – “Festa e Afërditës”

19-20 Maj – “Festa e Afërditës”

[…]
28 Tetor, 2019
18-22 Maj – “Kolonia e Piktorëve”

18-22 Maj – “Kolonia e Piktorëve”

[…]
28 Tetor, 2019
14 Maj - “Festa e Shelgut”

14 Maj – “Festa e Shelgut”

[…]
28 Tetor, 2019
13 Maj – “Koncerti i Pranverës”

13 Maj – “Koncerti i Pranverës”

[…]