Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve

Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve


Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve

Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve për vitin 2022, Këshilli i Qarkut Elbasan (Format PDF)

Shiko dokumentin