Kalendari i festave gusht

28 Tetor, 2019
31 Gusht - Festa e “Tyrbes së Komjanit”

31 Gusht – Festa e “Tyrbes së Komjanit”

[…]
28 Tetor, 2019
30 Gusht- “Festa e Hotolishtit”

30 Gusht- “Festa e Hotolishtit”

[…]
28 Tetor, 2019
“Festa e Shën Marisë” në njësinë administrative Gostimë, Bashkia Cërrik. Festa e ka marrë këtë emër Santa Maria prej kishës. Kjo kishë është ndërtuar rreth viteve 1845-1850. Është një festë që organizohet vetëm në fshatin Shtërmen. Sipas traditës, pas ritualeve në kishë, banorët e zonës çonin produkte për t’i shitur në tregun e Elbasanit dhe festonin ikjen e verës dhe ardhjen e vjeshtës. Në darkë pranë kishës ka atmosferë festive me muzikë dhe këngëtarë.

28 Gusht – “Festa e Shën Marisë”

[…]
28 Tetor, 2019
25-26 Gusht – ”Dita e Emigrantëve”

25-26 Gusht – ”Dita e Emigrantëve”

[…]
28 Tetor, 2019
24-25-26 Gusht – ”Festa e Tomorrit”

24-25-26 Gusht – ”Festa e Tomorrit”

[…]
28 Tetor, 2019
23 Gusht - “Festa e Tyrbes së Baba Azemit”

23 Gusht – “Festa e Tyrbes së Baba Azemit”

[…]
28 Tetor, 2019
22-24 Gusht – Festivali Folklorik “Liqenet e Dumresë”

22-24 Gusht – Festivali Folklorik “Liqenet e Dumresë”

[…]
28 Tetor, 2019
21 Gusht - “Festa e Emigrantëve”

21 Gusht – “Festa e Emigrantëve”

[…]
28 Tetor, 2019
18 Gusht – ”Festa e Krijimit të Batalionit Verçë-Sulovë”

18 Gusht – ”Festa e Krijimit të Batalionit Verçë-Sulovë”

[…]
28 Tetor, 2019
15 Gusht- “Festa e Çermenikës”

15 Gusht- “Festa e Çermenikës”

[…]
28 Tetor, 2019
14 Gusht-“Festa e Rigonit”

14 Gusht-“Festa e Rigonit”

[…]
28 Tetor, 2019
9 gusht – ”Festa e Shebenikut”

9 gusht – ”Festa e Shebenikut”

[…]