Informacion mbi buxhetin dhe të dhënat financiare të Këshillit të Qarkut Elbasan

Buxheti i vitit 2022

Buxheti i vitit 2022, Këshilli i Qarkut Elbasan

Shiko dokumentin

Buxheti i vitit 2023

Buxheti i vitit 2023, Këshilli i Qarkut Elbasan

Shiko dokumentin